Blog

O frumoasă domnișoară a radioului moldovenesc (ca noțiune geografică) a uitat că aprilie are 30 de zile. Și-a adus aminte pe 31 aprilie, care era 1 mai, că în Librăriile Cartier au fost reduceri. Rugat să fac o excepție. Să prelungesc reducerile. Cu o zi. Pentru ea.
Sunt slab de fire. Din care motive ordinele Cartier, oricât de neghioabe ar fi,  se execută cap-coadă. Poate fi schimbată Constituția. Poate fi schimbat președintele. Vorbesc de Republica Moldova. Dar reducerile au avut un procent clar, un spațiu clar, o ofertă clară și o perioadă clară. S-au terminat.
Există o singură soluție. Să declarăm ziua de vineri, din prima săptămână de mai, 31 aprilie. Dar am nevoie de imaginea frumoasei domnișoare. În bikini. Cea de pe Facebook.
Să vină vara?!

Comentarii(13)

    • Domnishoara FM

    • 14 ani în urmă

    eu zic ca nu e rau! desi neinduplecat acest Erizanu, m-am dat batuta si am zis ca in final, pe acel 31 aprilie repetat, care eu am inteles ca va fi, de fapt, pe 15 mai, vin, si in ritmul piesei You Can Leave Your Hat On arunc de pe mine haina cu haina, pina ajung exact ca in poza de pe facebook. pentru fiecare piesa vestimentara aruncata, am reducere de 10% la carte. deci, voi avea grija ca s-o primesc gratis in definitiv. ba mai mult decat atat, Domn neinduplecat Erizanu, sper drept bonus pentru gest sa mai primesc o carte gratis! eu zic sa facem streaptease pentru o carte. suna nobil, chiar daca nu e prea crestineste! 🙂
    deci? cand sa vin dupa carti?

    1. @Domnișoara FM: Stai să pregătim camerele de filmat, poporul. Locația. Luminile. Tangoul. o carte trebuie dansată. Și iubită.

    • Domnishoara FM

    • 14 ani în urmă

    noooo, fara camere de filmat, fara oki carcatzi larg, fara show. doar carti!

    1. @Domnishoara FM: Vei fi învinuită de moartea subită a literaturii române din Basarabia. Vor muri cărțile. Se va usca cerneala în pixurile scriitorilor bătrâni. Se vor încleia tastele computerelor de pe mesele optzeciștilor. Și se va solidifica berea în sticlele douămiiștilor. Așa vor muri editorii, librarii și cititorii Chișinăului.

    • Domnishoara FM

    • 14 ani în urmă

    offfff, par grave acuzatiile! acum nici nu stiu ce sa fac….

    1. @Domnishoara FM: Trebuie de salvat literatura română din Basarabia. De la Hose Pablo până la Aureliu Busuioc. Cărțile sunt în comă.

    • Domnishoara FM

    • 14 ani în urmă

    si eu tre sa ma desfac in 4 ca sa ridic tensiunea, randamentul si inspiratia scriitorilor????:) asta ar trebui sa inteleg?:)

    1. @Domnishoara FM: Nu. E risc mare ca literatura română din Basarabia să intre în moarte clinică. Îți închipui 300 de scriitori (minus 60 de scriitoare), deci, 240 de membri ai USM, patru sute optzeci de ochi bulbucați, două sute patruzeci de guri căscate în poza lui Ion Soltâs, în momentul când a alunecat peste ambrazura germană. În prima secundă a alunecării. După aia a fost sfârșitul.

  1. Taks, de la așa show fac live pe gratis. Când? Unde?

    1. @Eugen: Marți anunț unde, când, cum.

    • Domnishoara FM

    • 14 ani în urmă

    Erizanu e bosul. el stie cand:) sa speram ca ne anuntza pe toti si nu ratam evenimentul:)

    1. @Domnishoara FM: Cu o deosebită plăcere.

    • iuliu Ibanescu

    • 4 ani în urmă

    Dacă-şi pune o şubă pe ea, o învaţ eu regulile simple ale gramaticii limbii române. Ah, n-am fost atent, ea scrie-n moldoveneasca……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors