Blog

Vă puteți ascunde de arșiță în Librăriile Cartier. E răcoare.
În centrul Chișinăului: Librăria9 pe strada Pușkin nr.9, Librăria din Hol pe strada București nr.68, Librăria din Centru pe bulevardul Ștefan cel Mare nr. 126. La Ciocana puteți intra în Casa Cărții pe Mircea cel Bătrân nr.9.
Puteți și cumpăra cărți. Este o obișnuință milenară a poporului român. Zamolxis, Burebista și Decebal aveau o frumoasă zăbavă: cetitul cărților. Știau că viitorul poporului lor nu e în procurori, judecători, polițiști, arcași, revizori, iepuri, urși, lupi și zimbri, ci în cunoștințele copiilor lor.
Dar asta a fost demult.
Acum, la răcoare, în Librăriile Cartier e ”Alegi 3, plătești doar 2”.
Acțiunea „Alegi 3, plătești doar 2” e limitată în timp. Timpul e o invenție dumnezeiască. Pentru limitarea poftelor. Altfel, toate poftele noastre s-ar realiza. Văzându-l pe Decebal, ascuns de arșiță, în una din Librăriile Cartier.

Comentarii(8)

    • catalin codru

    • 13 ani în urmă

    cartier-racoare.imi sugereaza si alte idei…)))

    1. @catalin codru: Sub pământ SRL. Totu-i posibil. Dar aici chiar am avut un gând primitiv: te poți ascunde de arșiță în Librăriile Cartier.

    • catalin codru

    • 13 ani în urmă

    orce publicitate nu se nivirte asupra uni produs sau serviciu,ci injurul starii de fericire a consumatorului,un fel de hipnotizare a clientului -frei sa fii fericit-intri in carier,iar acolo de toate ,carti, racaoare,ei 3 platesti 2 si tot asa.,,vrei racoare la creer, ai intrat in cartier.si ca bani sa nu-i pierzi,2+1

    1. @catalin codru: Am toate motivele să fac valuri de fericire în jurul consumatorului. „Alege 3, plătești doar 2” e pe bune. Și încă e răcoare în Librăriile Cartier. În rest, arșiță. Și meteo, și politică, și economică, și socială.

    • catalin codru

    • 13 ani în urmă

    nu ratezi,,

    • catalin codru

    • 13 ani în urmă

    cate gresel! e greu sa scrii si sa conduci tot oodata ,la moscova a inceput canicula.pacat ca nu e vreon cartier sa ma racoresc.

    • Victoria

    • 13 ani în urmă

    Înainte să citesc acest articol de pe blogul dumneavoastră avem de gând, nu pe arșiță, ci pe frig să stau câte o juma de sâmbătă într-o librărie. Intrasem mai demult în Librăria din Centru și am zis că e perfectă pentru o astfel de escapadă: cărți multe, aer suficient, canapele. Tot ce-ți trebuie ca să te alinți printre cărți. Venii toamna și răcoarea posomorâtă și eu țuști la librărie. Alesei cărțile și când m-am așezat mai bine în canapea mi-am dat seama că mai sunt niște elemente în peisaj la care nu m-am gândit: librăresele și discuțiile lor despre slăbit, gătit într-un ritm alert și deloc șoptit. Mă rog, și ele ca fetele. De ce n-ar sta și ele sâmbăta în două din cele trei canapele ca să mai depene impresii. Cititorii/clienții vin și pleacă ele au de stat toată ziua acolo. Eu nu am putut rămâne mai mult de 20 de minute. Aș vrea să mai vin pe la Librărie, dar mi-e să nu deranjez.

    1. @Victoria: Le voi da librarilor niște rețete de slăbit. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors