Blog


E caniculă și e cald, seniori.  Dar scriitorii sunt vii și adevărați. În prima zi de marți a lunii cei mai adevărați scriitori vă așteaptă la o sesiune de autografe la Librăria 9.
Autograful lunii iulie îi aparține lui Alexandru Vakulovski. 157 de trepte spre iad sau Salvați-mă la Roția Montană, ultimul roman al autorului Pizdeț-ului, se va vinde cu o reducere de 20 la sută. Va fi marți, 3 iulie, la Librăria9.
Intenționam să facem evenimentul, cum se obișnuiește mai nou pe la noi, în parteneriat cu un vin alb sau rose. Alexandru Vakulovski n-a fost de acord.
Alexandru Vakulovski este scriitor și rugbyst.

Comentarii(4)

    • o.

    • 12 ani în urmă

    in anunt scria de la 17 pana la 19. am ajuns acolo pe la 18:20 si am salutat usa incuiata. unde-i dreptatea?

    1. @o.: Scriitorul viu și adevărat Alexandru Vakulovski m-a telefonat la 18.13, întrebându-mă dacă poate să-și servească fanii cu un vin de Arionești. Mă întreb și eu cum naiba a reușit să bea un vin de Arionești în 7 minute?!
      Dragă O., dreptatea, bănuiesc, o fi fiind în acel vin. Îmi pare rău.

  1. @O. îmi pare rău că nu ne-ați găsit. o explicație ar fi că ați mers la altă librărie sau că ați greșit ora. am fost la Librăria 9 până la 19. cred că un pic după 19. Librăria 9 e pe Pușkin 9:)

    1. @vklvsk, @o.: Eu recunosc că sufăr de cretinism topografic. Uneori. Dar am ajuns la librărie. Până în 6. Am ieșit în momentul lecturii fragmentului drag lui Buzu.
      În momentul potrivit intrase o doamnă. Am fost să salvez onoarea literaturii române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors