Blog

În prima zi de marți a lunii iunie, la Librăria9, Em. Galaicu-Păun a acordat autografe.
Scriitorii sunt vii și adevărați. Cititorii, de asemenea, sunt vii și adevărați.
În timpul când EGP vorbea cu cititorii săi, pe treptele librăriei, Oleg Krasnov îmi vorbea despre corupție. Drept exemplu, era cea din comerțul cu arme. Am convenit că fenomenul corupției aproape nu are limite. Corupția se mănâncă pe sine în momentul când cartușul, vândut de un producător corupt,  nu mai încape în țeava armei, vândută de un alt producător corupt.
Pe trepte am vorbit cu un student de la Jurnalism, care opera cu postmodernism, simbolism și alte isme. Nu sunt adeptul ismelor. Sunt adeptul textelor/scriiturii. Am făcut o listă scurtă de lectură din literatura română și universală. Pentru studentul de la Jurnalism.
După ora 17, când am plecat de la Librăria9, una dintre fanele scriitorului EGP, a venit la Librăria din Hol. După autograf.

EGP a coborât să acorde autograful. Și a descoperit că are trei fane. Care îl așteptau. Una dintre ele îl va învăța din manualul de limbă și literatură română. Peste 15 ani. Ea deja știe că scriitorii sunt adevărați și vii.

Autografele se acordă pe foaia de titlu. EGP a semnat pe volumele Poezia de după poezie, Yin Time, Țesut viu. 10 x 10.
După sesiunea de autografe EGP a plecat la București. La Gala de decernare a premiilor USR pentru 2011. Țesut viu. 10 x 10 a intrat în lista scurtă a nominalizărilor.
Autograful lunii iulie va fi semnat de Alexandru Vakulovski. În prima zi de marți. La Librăria9. probabil, vom modifica ora. Sesiunea va începe la 18.15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors