Blog

unnamed
Astăzi, în ajun de Moș Nicolae, cărțile Cartier se vând la jumătate de preț în Librăriile Cartier din Chișinău (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).
Librăriile vor avea un program special: de la ora 9.00 până la ora 19.00.
Autorii Cartier (Vladimir Beșleagă, scriitor clasic, Em.Galaicu-Păun, redactor-șef și scriitor, Gheorghe Erizanu, director și scriitor, Igor Cașu, istoric, Dumitru Crudu, scriitor, Irina Nechit, scriitor, Constantin Cheianu, scriitor, Virgil Pâslariuc, istoric și coordonator colecție, Valentin Guțu, lingvist și coordonator colecție, Dorin Onofrei, traducător și coordonator colecție, Maria Șleahtițchi, scriitor, Aurelia Borzin, poet) Vă vor ajuta să alegeți cărțile bune, să faceți economii pentru alte dichisuri, Vă vor oferi autografe.
Menționăm doar câteva titluri Cartier, pe care le recomandăm cu drag:
DEI (Dicționar enciclopedic ilustrat), Dicționar de simboluri literare, Dicționarul indienilor, Dicționarul cavalerilor, Opera poetică în 4 volume de Mihai Eminescu, Zbor frânt de Vladimir Beșleagă, Povara bunătății noastre de Ion Druță, Singur în fața dragostei de Aureliu Busuioc, Povestea cu cocoșul roșu de Vasile Vasilache, Sex & Perestroika de Constantin Cheianu, Țesut viu de Em.Galaicu-Păun, Ce spun cărțile. Bookiseli de Gheorghe Erizanu, Eșarfe la cer de Dumitru Crudu, Sunt un om de stânga de Vasile Ernu, Jurnal în 4 vlume de Gide, Portretul lui Dorian Gray de Wilde, Aventurile lui Alice ș.a.m.d. Sunt aproape 200 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică, enciclopedii, dicționare, carte pentru adolescenți, carte de artă, carte de istorie și antropologie, poezie clasică și contemporană, care pot face cu cinste o bună bibliotecă sau un cadou pentru încălțămintea lăsată de Moș Niculae.
Evenimentul a ajuns la a doua ediție.
Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.
Concretizări:
Vladimir Beșleagă vă așteaptă la Librăria din Centru, de la 11 până la 12.
Constantin Cheianu vă așteaptă la aceeași librărie de la 14 la 15.
Ion Buzu și-a anunțat și el prezența. Este în suflet autor Cartier.
 

Comentarii(4)

    • Sfeta Konfeta

    • 10 ani în urmă

    Fost. Profitat. Multumim. Va dorim vanzari bune si comunicare interesanta.

    1. @Sfeta Konfeta: Mulțumim. Cu drag.

    • Florin O.Z.

    • 10 ani în urmă

    Ce înseamnă să fii la doar doi pași de sursă și nu la o zi de zburat față de locul cu pricina.
    “Avantaj serviciu. C-așa-i în tenis.” Citat (din memorie) dintr-un monolog faimos al veșnic regretatului Toma Caragiu. Poate fi urmărit pe YouTube la conexiunea de mai jos.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZROVgsIuMds

    1. @Florin O.Z.: Îmi pare rău de distanță. Altfel, sper, într-un timp rezonabil, să anulăm distanțele și geografia dintre carte și cumpărător. Lucrăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors