Blog

Are cetățenie română. A reușit să-și perfecteze documentele de pensie românească.  Primește pensie românească. Din banii contribuabililor români. Îi urăște pe români. Pentru că sunt români.
Copiii, care au cetățenie română, s-au stabilit în Italia și Portugalia. Nu vor să revină în Republica Moldova. Și nu-i interesează realitățile de aici.
Votează constant Partidul Komuniștilor. A venit sâmbătă, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, pentru a susține aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală Rusia-Bielorusia; pentru a fi împotriva aderării Republicii Moldova la UE; pentru a cânta Deni Pobedî și a flutura drapele roșii.
Îi iubește pe ruși. Pentru că sunt ruși.
Locuiește în Rezina. În orășel. La bloc. Nu are orătănii prin curte. Este moldoveanul de sâmbătă. Are aproape 70 de ani. Are pensie românească. Și vrea în Rusia-Bielorusia.
 

Comentarii(8)

  1. imi pare foarte mult rău că Romăniea acordă cet.diferitor duşmani ai poporului Romin mai ales dacă e persoană de rang inalt şi pro comunistă .ar trebui de retras cet. la aşa persoane .ştiu şi eu o sumedenie de aşa Romini care scuipă in propriea naţiune .ruşine ruşine .in ce priveşte cei ce muncesc in UEşi nu participă la alejeri fie in rom. fie in mold trebui de stopat la itrare in ţară sau la eşire .se ştie că cei ce participă au ştampila in paşaport cei ce nu participă nu o au şi ar trebui de preintipenat că sunt obligaţi să ei parte la toate alejirili care au loc in Romănie nui socot de cet pe cei care ignoră interesul ţări .in folosul propriu .aşa ar fi corect

    1. @vladimir: Ar fi portretul cetățeanului român model. Mă tem că România ar rămâne cu o mie de cetățeni.

    • Mircea

    • 10 ani în urmă

    Gheorghe, faci niste portrete remarcabile.

    1. @Mircea: Merci. Nu e complicat. Ei sunt alături de noi.

    • talex

    • 10 ani în urmă

    Și nu-i singurul…

    1. @talex: Erau vreo 7000.

    • Florin O. Z.

    • 10 ani în urmă

    Bine zis. Scurt și îndesat. Tușă suficient de groasă adaptată individului grosier, care ia tot ce nu i se cuvine. Și care mușcă, cu apetit constant, mâna care îl hrănește. Urraaa … („și la gară”) pentru obiediența cu care iubește tot ceea ce însemnase și înseamnă ”Homo sovietikus bielo-rusiensis.”

    1. @Florin O.Z.: „Scurt și îndesat.” E după chipul omului care scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors