Blog

Ultimul laureat al Premiului Eminescu, cel mai important premiu pentru poezie în literatura română, opera prima, nu stă într-un turn de fildeș, nu așteaptă inspirația divină, nu umblă poetic prin codrii de aramă, nu e stâlp de cafenea la barul Uniunii Scriitorilor.
Anatol Grosu vă așteaptă și vă recomandă cărți la Librăria9. După librarul Mircea Nedelciu, prozatorul, din Bucureștii anilor 80 și hamalul de cărți Florin Iaru, poetul, librăriile românești mai au un om de cuvânt printre cărți. În Chișinăul lui 2013. Pe strada Pușkin nr.9:
„Lucrez la editura Cartier, mă găsiţi la Librăria 9 de luni până vineri. Sunt înconjurat de o groază de cărţi în limba română. E şi cenaclul Noii Barbari, pe care-l facem împreună cu Dumitru Crudu. Facem lansări de carte la Librăria din Centru împreună cu echipa editurii Cartier.”

Comentarii(2)

  1. M-am pornit zilele trecute să caut prin Bucureşti – epistola din filipeni, şi nu am găsit-o. La “Bastilia” mi s-a spus: săptămîna viitoare o aducem. De-abia aştept!
    Lui Anatol Grosu – cît mai mulţi cititori. Cu discernămînt, mai ales.

    1. @vladimir b.: În librăriile Cartier din Chișinău va fi în a doua jumătate a lui februarie, iar lansarea e planificată pentru 6 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors