Blog

Japonezii își fac operații la ochi. Ca să semene cu europenii
Iranienii își fac operație la nas. Ca să semene cu europenii.  (Dintr-un blogger mucalit).
Moldovenii își fac operație la creier. Ca să nu semene cu europenii.
 

Comentarii(4)

    • Nic Arsa

    • 9 ani în urmă

    “Moldovenii își fac operație la creier. Ca să nu semene cu europenii.”
    Din fericire, prin înțelepciunea populară demonstrată duminică (30 niembrie 2014), aceia incluși în sub-mulțimea mai sus sunt suficient de puțini ca să propulseze pe cele 101 de locuri ale Parlamentului o minoritate pro-rusă de 45 de retrograzi de tip homo sovietickus.

    1. @Nic Arsa: Cu o zi înainte de alegeri am trecut prin piață. O rusoaică explica opțiunile: „E foarte simplu. Alegi între Europa și Rusia. Eu sunt rusoaică. Dacă vreau să aleg Rusia, atunci mă duc în Rusia. Dacă am rămas în Chișinău, atunci aleg Europa.”

    • Florin O.Z.

    • 9 ani în urmă

    Victoria în alegeri a domnului Klaus Iohannis, respectiv a unei majorități parlamentare pro-europene în Republica Moldova sunt fapte care probează limpede că “nu aduce anul ce aduce” luna lui noiembrie 2014 (inclusiv prima vizită a președintelui-ales român în afara României actuale, dar evident în spațiul românismului).
    Dar, a se vedea, mult mai bine, ce afirma președintele ales al României (la adresa web https://www.youtube.com/watch?v=D-IKxeSKVP8) în interviul acordat la o emisiune Adevărul Live (din ziua de joi, 13 noiembrie 2014, la minutul 12:59, din totalul de 62:58 minute ale videoului sus-menționat), condusă de doi tineri domni (Liviu Iolu și Dan Marinescu), care se încadrau evident în segmentul de populație (18 – 45 de ani) în care candidatul (de atunci) Iohannis își punea cele mai mari speranțe.
    start la 12:59 –> „ … fiindcă … Unirea Moldovei cu România este un proiect pe care doar Bucureștiul îl poate oferi și doar Chișinăul îl poate accepta. Iar dacă cetățenii Republicii Moldova nu-și doresc Unirea, nu-i poate obliga nimeni, … dar dacă și-o doresc, nu-i poate opri nimeni.” <– stop la 13:26
    În această superbă exprimare sintetică de mai sus, se vede cine este cu adevărat domnul Iohannis, președintele (cu adevărat) al tuturor românilor. Desigur, dumnealui a mai repetat această sintetică definirii a actului istoric al Unirii cu prilejul mai multor ocazii. Altor audiențe. Cu alte ocazii. Cu același scop hiper-pragmatic.
    Căci președintele României, Klaus Iohannis, nu este doar un fizician, nu este doar un dascăl de fizică, nu este doar un inspector județean școlar, nu este doar un primar, nu este doar un sas transilvănean care are numai cetățenia română, nu este doar soțul unei doamne românce transilvane, … ci este și va fi președintele tuturor românilor de oriunde. Oricând. Mereu.

    1. @Florin O.Z.: Tablou complet. Merci mult. Sper să fie de folos și cititorului acestui blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors