Blog

Cea mai bună librărie Cartier a lunii iulie: Librăria din Centru.
Shakespeare se duce din Librăria din Hol în cea din Centru.

Surprins plăcut de acțiunea „Alege 3, achiți doar 2”. Printre titlurile oferite gratuit sunt:
Amos Daragon. Turnul El-Bab, Tenis cu moldoveni, Psihologia copilului, 157 de trepte spre iad sau Salvați-mă la Roșia Montană, Geopolitica spațiului pontic, Poveștile lui Tom Degețel, Statele Unite, o mare putere europeană, Sex & Perestroika, Bel-Ami, Cartea lui De Ce?, Coranul, Un erou al timpului nostru, Moscova-Petușki, Celîlalt eros, Dama de pică, un Barthes (Incidente), Extazul Lolei V.Stein de Duras, Dafnis și Cloe.
Acțiunea e până la 31 august. Notă pentru Domnishoara FM: 32 august nu există. Vine 1 septembrie. Vine toamna, când se întorc judecătorii, când părinții încep să se trezească la 7 (trebuie să-și ducă odraslele la școală), când miniștrii se întorc din vacanță, când pleacă păsările și se întorc komuniștii.

Comentarii(2)

    • Ion

    • 13 ani în urmă

    M-am bucurat si eu de această acţiune. Totuşi… Din 4 cărţi care le-am vrut să fie romane pasionale, doar 2 am nimerit. Stendhal si Mopassan. Celelalte 2 au fost ca “nagruzka” – “Petuşki” şi o colecţie de nuvele japoneze, denumirea nu o ţin minte acum. De nevoie le citesc :). Mai bine preferam să plătesc încă 2 cărţi, dar să fie ce am aşteptat.
    Cu nerăbdare aştept momentul cînd va fi domnul Busuioc consultant în librărie, să mă aprovizionez cu cărţi.

    1. @Ion: Moscva-Petușki este o carte excelentă. Venicika Erofeev a fost atins de geniu. Ar putea fi vorba de caracter, educație și gusturi. Librarul ar trebui să țină cont de aceste lucruri. În cazul dacă nu e înghițit Venecika Erofeev, atunci, bănuiesc, că nu merge nici Houellebecq, nici Palahniuk, nici Bukovski. Ar fi o soluție Panait Istrati, Gib Mihăescu, Dumas. Ca să vorbesc doar de cărțile Cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors