Blog

Starea de urgență a fost votată. Pentru 60 de zile. După o vizită a premierului Ciocoi la spikerița Greceanîi. După o hotărâre de guvern de noapte.

Declararea stării de urgență în Republica Moldova e ca și actuala stare a baculumului urșilor albi. Penis este. Oficial. Dar se rupe de la sine. Biologic nu e. Nu are suficiente minerale. Așa explică recentul studiu științific situația tragică a urșilor albi, publicat în revista Environment International.

Starea de urgență în RM a fost votată de iobagii lui Dodon-Șor-Plahotniuc (una parte). Oficial. Cu Fadei Nagacevschi ca cercetător. Așa zice ultimul Monitor oficial. Social și pandemic ea nu are nicio relevanță. Stare este, os nu-i. E ca penisul urșilor albi. Poate fi arătat submarinelor rusești. Și poate amâna dizolvarea onoratului parlament din actuala legislatură.

*Drepturile de autor pentru titlu îi aparțin deputatului Parlamentului RM Vasile Bolea, șeful Comisiei parlamentare juridice și sunt protejate de Legea dreptului de autor și a drepturilor conexe, publicată în Monitorul oficial nr.191 din 1 octombrie 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors