Blog

Cum ne vede BoomLIT-ul?
„edituri pe Twitter?
astăzi am decis să urmăresc pe Twitter, prin contul proaspăt creat pentru BoomLIT, editurile românești care postează frecvent știri, comunicate de presă, detalii despre lansări, cărți, traduceri, autori etc. motivele ar fi diverse: nu doar să fiu eu la curent cu ultimele apariții editoriale, dar să pot prelua repede date proaspete din care să facem ulterior articole (sau interviuri interesante, nu contează), să dau pe viitor RT-uri followerilor BoomLIT, interesați de cărți, când văd ceva care merită șamd.
și tot astăzi mi s-a confirmat a o mia oară că în majoritatea editurilor nu există profesioniști în materie de promovare, nici măcar binevoitori amatori, dispuși să învețe…
din câte edituri există la noi, am găsit doar cinci-șase care merită atenția și au primit un follow binemeritat. cinci-șase, ok?!
dar țin să le felicit:
600f. Nemira | 400f. Vellant | 300f. Cartier | 200f. Art | 180f. Amaltea | 130f. Litera
restul (incluzând și nume precum Humanitas, Trei, All, Tritonic, Vremea, Curtea Veche sau altele) fie postează o știre din an în paște, fie și-au lăsat efectiv conturile de izbeliște sau sunt atât de interesați de microblogging că reușesc să aibă chiar mai puțin de 30 de followeri.
multe nici nu există, deși ne-apropiem de 2011. da’ vorba editorului: publicu și librarii ie proști, dom’le!”
Plăcut surprins. Și mulțumesc pentru felicitări.
Boierii minților și aristocrații vânzărilor sunt acolo unde le e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors