Blog

Piloții moldoveni, pasagerii moldoveni, coniacul, șeptarul, dama, craiul au realizat că sunt într-un avion care zboară de asupra Caucazului. Va survola teritoriul Rusiei, Ucrainei, Republicii Moldova, României… Va zbura până i se va termina combustibilul. Un fel de călăreț fără cap. Avionul fantomă. Avionul fără piloți. Avionul care va cădea undeva. După un patru-cinci ore de zbor. Cu tot cu pasageri, piloți, conciac și șeptari.
Turnul de control al aeroportului Chișinău încerca în zadar să facă legătura cu cabina avionului. Avionul a depășit spațiul aerian al Republicii Moldova. A intrat în spațiul aerian românesc. În acest timp, unul dintre piloți spărgea podeaua din salon cu un topor, găsit întâmplător, ca să ajungă la podeaua de la cabina piloților. Pe brânci a ajuns până la cabina piloților. Pe brânci a spart podeaua de la cabina piloților. S-a strecurat în cabină. Era cel mai fericit pilot moldovean de la Aurel Vlaicu încoace.
Peste o jumătate de oră avionul ateriza la Chișinău.

Comentarii(7)

  • Mircea

  • 14 ani în urmă

  Pilotii moldoveni sunt geniali. Au evitat tragedia. Au facut mai bine decat pilotii zborului AF 447.

  1. @Mircea: Sigur. Suntem genii. Facem un pas mărunt necugetat și fără mare efort ca după aia să ne putem manifesta genialitate și eroismul.

 1. Nu ar fi fost mai simplu să spărgă uşa?

  1. @suparat: După 11 septembrie ușile de la cabina aviatorilor rezistă la lovituri de ciocan, topor, glonte.

 2. Oare Cobileanschi citeşte blogul? E un banc suficient de neinspirat ca să se toarne un film după el.

  1. @Suparat: Întreabă-l pe Cobâleanschi. Din câte știu, Cobâleanschi toarnă un film care nu-i este drag lui ca apoi să filmeze ce vrea el.

  • Mircea

  • 14 ani în urmă

  In acelas context, dar la o alta scara, vorbind despre pulsiunile destrugatoare ale omului, as spune ca omul provoaca razboiul ca dupa aceia sa produca eroi. E o vesnica alternare intre pulsion de mort si pulsion de vie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors