Blog

Prima: În prezent în Egipt se află cca 20 de colaboratori ai SIS-ului moldovenesc. La un seminar internațional. Știrea venea ca o completare la o știre mai amplă: câți turiști moldoveni se află acum în Egipt, ce propun agențiile de turism.
Mai erau vreo 80 de turiști moldoveni.
Revoluția Twitter. Episodul întâi: Republica Moldova. Cartea a apărut în 2010 la Editurile Arc & Știința. În curând va intra în librării.
Doi: Ambasadorul Rusiei Kuzmin declară în cadrul unei conferințe de presă, susținută împreună cu liderul PSD Șelin și în sediul PSD-ului, și pe fundalul mărțișorului PSD-ist, și pe fundalul logo-ului PSD-ist, că Rusia, spre deosebire de Uniunea Europeană, SUA și România, nu s-a implicat în alegerile din Republica Moldova.
Prădătorii de la Kremlin (1917 – 2009) de Helene Blanc și Renata Lesnik. Cartea a apărut ieri  la Cartier. Și a intrat deja în librării. În februarie e la preț promoțional.

Comentarii(7)

    • catalin codru

    • 14 ani în urmă

    da 20 de colaboratori sis si cam tot atitea colaboratoare sub acoperire,le pazesc bronzatul bine meritat.sigur ca informatia e secreta si nu se gaseste nicaeri vre+o amintire despre acest seminar international.

    • catalin codru

    • 14 ani în urmă

    apropo de stimata doamna lesnik,am gasit+o la you tube ,participa la o emisiune ,a fost prezentata ca fiind de origine rusa,nici nu s+a ingretit.basarabenilor le place din cind in cind sa fie rusi…

    1. @ Catalin Codru: Am văzut. Nu pot să comentez. Cartea vorbește altfel.

    • catalin codru

    • 14 ani în urmă

    nu e grav e un complex raspindit la mai multi.

    • Catalin

    • 14 ani în urmă

    http://www.koreus.com/video/blonde-strip-tease.html
    Domnule Erizanu,
    v-am trimis o turista !! De la SRI !!

    1. @Catalin: Superbă turista. Pentru tipul cu „Terra…” pe piept: cititul arde 100 de kalorii pe oră. Vezi cum arată tipele/turistele care citesc?!

  1. pai, colaboratoarele din RM nu erau “turiste” in Egipt ci, poate, direct implicate în evenimentele triste de acolo. Sun acoperire, evident, un seminar e un “paravan” mulţumitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors