Blog

Astăzi vor fi deschise ofertele pentru manuale. E vorba de clasele II, VI și câteva loturi pentru clasele liceale.
Aceste concursuri, periodic, enervează editorii.
Astă noapte ar fi putut să mă enerveze: imprimanta color care a început să boțească foile; culoarea galbenă din imprimanta color; redactorul care este prea chițibușar și caută prin dicționare niște insule din Oceania; unul dintre autori care vrea să schimbe o imagine cu alta; alt autor care și-a adus aminte de o propoziție care ar fi trebuit să fie la pagina 76 (asta e după ce cele cinci mostre au fost imprimate color pe foi A4, foile – perforate în patru locuri, legate cu ață de mătase cu diametrul de 1 milimetru. Și toate cele cinci mostre puse într-un plic. Sigilat.); cutiile care sunt prea mici pentru manuscrisele prea mari; cleiul care s-a uscat; sigiliul care s-a terminat; bricheta care nu mai are gaz; această ultimă noapte care nu are 25 de ore; zahărul care s-a terminat.
Nimic nu m-a enervat. Poate culoarea galbenă. Am dormit nervos acasă. Dar mă enervează editorii care mai sunt editori doar datorită acestor manuale. Uneori.
Trebuia să mă enerveze ceva.

Comentarii(4)

  1. hmm… asta e: editarea de carte devine o activitate non-profit… un fel de hobby… culoarea galbena in mod normal are virtuti calmante 🙂 si e folosita in casele de nebuni. Dar in imprimanta e enervant. si e enervant sa te simti… ca la o casa de nebuni :).

    1. @Vitalie Vovc: Sunt farmecele discrete ale meseriei.

    • Ion

    • 14 ani în urmă

    Cred ca tipografiile mai enerveaza editorii…

    1. @Ion: Tipografiile bune nu enervează editorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors