Blog

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău are loc la Moldexpo. Din 31 august până duminică, 4 septembrie, ora 20.
Este pentru prima data când la Chișinău ajung cărțile marilor edituri din București. Este un târg de carte prietenos și deschis. Cu mai puține ifose patriotarde. Și cu mai multă responsabilitate profesionistă. Nu este un târg cu premii pentru editori. Este un târg pentru cititori. Unica unitate de măsură a succesului lui este vânzarea cărților.
Cărțile Cartier se vând la Bookfest Chișinău cu o reducere de 20 la sută. De asemenea, avem cărți bune la preț de 20 și 50 lei. Stocuri limitate.
Evenimentele Cartier la Bookfest:

  1. Lansarea volumului Republica Moldova la 25 de ani. O încercare de bilanț. Alături de coordonatorii volumului Petru Negură și Vitalie Sprînceană vor vorbi Tamara Cărăuș, Victor Ciobanu și Bogdan Țîrdea. Evenimentul e astăzi, la ora tradițională Cartier, 18.15, la Librăria din Centru.

afis1SEP_F
2. Lansarea volumului de versuri pentru copii Sus la codru a regretatului poet Aurel Ciocanu. Evenimentul e mâine, 2 septembrie, la 18.15, la Librăria din Centru. Alături de Doru Ciocanu, fiul poetului și autorul Dicționarului Auafed, vor mai vorbi: Lică Sainciuc, ilustratorul volumului și Stela Popa-Dungaciu, autoarea volumelor pentru copii Semincioara fermecată și Îngerii mării.
a_ciocanu_afis
3. La Librăria din Hol inițiem mâine, 2 septembrie, expoziția de fotografii Ultimul Aureliu Busuioc de Roman Rybaleov. Fotografiile aristocratului scriitor vor fi puse și în vânzare. De asemenea, vor fi expuse și obiecte personale ale lui Busuioc. În Librăriile Cartier găsiți cărțile din seria de autor Aureliu Busuioc. Expoziția se va încheia pe 26 octombrie, ziua de naștere a autorului romanului Singur în fața dragostei.
AB_ultim
Vă așteptăm. Cu cât viața cărților în librării e mai scurtă, cu atât e mai lungă în bibliotecile private.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors