Blog

Ieșirea lui Marian Lupu din cursa electorală dezavantajează dezastruos șansele Maiei Sandu pentru a ieși în turul II. Și-i oferă o duminică cu steluță roșie lui Igor Dodon pentru a deveni președintele Republicii Moldova. Din prima.
Actualii pd-iști sunt foștii agrarieni de până la 1996, foștii komuniști de până la 2009, foștii pldm-iștii de până în iarna lui 2016. Cu unele excepții. Cei care biologic n-au reușit să fie agrarieni. Și, unii dintre ei, tot biologic, n-au reușit să fie komuniști. Erau la vârsta octombreilor pe vremurile președintelui Voronin. Confortul lor psihologic este mai degrabă în nimbul socialistului, mujicului ortodox Igor Dodon decât în cel al intransigentei doamne Sandu.
Declarația lui Marian Lupu de susținere a Maiei Sandu adoarme hipsterii activi de pe facebook, alimentează și mai mult absenteismul sau votul împotriva tuturor al anarhiștilor activi pe facebook, dezamorsează lupta pentru viitor al Republicii Moldova, transformând-o într-o simplă plimbare de duminică.
Divi, ai făcut o mișcare de mare maestru. Pentru tabăra ta. Știai că toată lumea va vorbi, se va da cu părerea. Punct ochit, punct lovit. Aprecierile mele. Atât doar că vei arunca Republica Moldova într-o lipsă de speranță de două generații.
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors