Blog


Judecătoarea Berdilo hotărăște: „Nu se confirmă legalitatea alegerilor locale noi ale primarului general al mun.Chișinău, din data de 20 mai 2018 (turul I – 03 iunie 2018 (turul II).”

Codul de procedură penală zice:

Art. 384. Sentința judecătorească
(2) Sentința se adoptă în numele legii.
(3) Sentința instanței de judecată trebuie să fie legală, întemeiată și motivată.
(4) Instanța își întemeiază sentința numai pe probele care au fost cercetate în ședința de judecată.

În primul tur, din data de 20 mai 2018, au votat 223 529 de alegători. În turul doi, din data de 3 iunie 2018, au votat 248 674 de persoane.
„Po poneatiam” vom vedea cum va reacționa lumea & partenerii care ne dau bani.  Și atunci vom decide la Curtea de Apel ce facem. Oricum, mai flioșcăim niște nervi & timp pentru Năstase, care se implicase cam repede în nevoile Chișinăului. După aia consilierii vor intra în vacanță. Viceprimarii noștri vor rămâne în continuare pentru un an de zile în coastele primarului Năstase. Dacă vom decide noi.
După „principiile și valorile” noastre putem menține decizia judecătoarei Berdilo și la Curtea de Apel. E o soluție. Și vom fi cei mai mari exportatori de soluții pentru capturarea statului. Bucureștii au nevoie de experiența noastră. A mai rămas o nimica toată: sentința în cazul inculpatului Dragnea să fie amânată sau anulată mâine, 21 iunie, la București. Altfel, ar fi un pic trist și pentru noi. Suntem frați cu ai noștri. Într-o mare de dușmani, care se numesc în statul lor paralel #rezist.
Noaptea Berdilo din 19 iunie 2018 ar putea însemna începutul sfârșitului actualei puteri. Care va dura mult pentru unii sau puțin pentru alții. Acest mult & puțin înseamnă că puterea și-a pierdut orice pic de legitimitate. După noaptea Berdilo au devenit, pur și simplu, impostori cu toate actele în regulă. Nimeni nu știe când vor pleca. (Au anulat mecanismele democratice de schimbare a puterii. ) Toți știu cum vor pleca. Urât & violent.
În cinematografe a intrat filmul Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar.
Salvează
Salvează

Comentarii(4)

    • Marius

    • 6 ani în urmă

    Da… As pune toti judecatorii sa citeasca 1984 si ferma… Acolo e descris totul. Inclusiv slujitorii ferventi.
    Buna observatie. In pana de idei, Bucurii lot sa se inspire de la noi.

    1. @Marius: Nu-i pană de idei. E business. Cine conduce justiția acela conduce tot.

        • TITIREZ

        • 6 ani în urmă

        Justitia nu face legi. Justitia aplica legile. Daca legile sunt proaste si justitia e proasta. Demonetizarea justitiei o fac cei care au idei proaste despre justitie si vor sa și-o aserveasca. Așa ca, George. proverbul romanesc” cum e turcu , și pistolu ” se aplica din plin. Vad ca si la BUCURESTI, și la :CHIȘINĂU.Lenea de-a gandi functioneaza si aici si acolo. Si atunci folosim ce avem in dotare : lehamitea de a iesi la vot. Cu asta nu faci democratie. Faci bâlci

        1. @Titirez: La Chișinău s-a votat. Legile sunt clare. Orice lucru se face cu bun-simț. Bâlciul îl fac politicienii. Lumea e mai înțeleaptă decât cred ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors