Blog

Azi e primăvară. Nu te uita peste geam. De aia e Ziua Poeziei. Ca să facem drumul până la Ipotești, să vorbim despre poezie. Adică poeții vor vorbi despre poezie: Emilian Galaicu-Păun și Claudiu Komartin. Eu voi fi editorul fericit care a reușit să vândă poezie. Și, uneori, șofer de iarnă.

Maeștrii unei arte muribunde, volum apărut în Cartier de colecție în octombrie trecut în 500 de exemplare, s-a epuizat. Ediția a II-a a apărut în colecția Cartier popular. În 500 de exemplare. Claudiu Komartin va vedea noua ediție azi. Titlul e frumos. Și tragic. Ca un poet fără fular în primăvară.

Tot azi, la București, la Muzeul Țăranului Român începe expoziția de fotografii Așa văzut-a Zaharia. Mi-ar fi fost drag să rămână titlul Lumea lui Zaharia, după denumirea albumului, care poate fi cumpărat  la Muzeu sau în  librăriile bune din București. Fiecare fotografie a lui Zaharia Cușnir este un poem.

Mâine, la Universitatea din Iași, lansăm Dificila Unire. Basarabia și România Mare de Alberto Basciani, în prezența istoricului italian.
Doar e primăvară. Nu te uita pe geam. Cărțile bune sunt la mare căutare.
Salvează
Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors