Blog

Pe parcursul a câteva zile, de fapt, două zile (în cadrul vizitei noastre oficiale din sursele noastre oficiale), am participat la zeci de întruniri în format bilateral și multilateral. Bilateral m-am întâlnit cu poetul Claudiu Komartin. Apoi m-am întâlnit și multilateral cu poetul și autorul Cartier Claudiu Komartin, Anastasia Gavrilovici și Emanuel Komartin. Bilateral m-am întâlnit cu pictorul Roman Tolici. Era și el la o întâlnire multilaterală la evenimentul Districtului 40 din strada I.L.Caragiale. Tot acolo, bilateral, m-am întâlnit și cu reprezentanți ai lumii canine. Unii dintre ei au fost chiar prietenoși cu mine. Bilateral m-am întâlnit cu lingvistul, istoricul și autorul Cartier Nicolas Trifon. Apoi m-am întâlnit și multilateral cu Nicolas Trifon și artistul plastic Cristina Passima. Bilateral m-am întâlnit cu Cosmin Dragomir, istor culinar. Dar m-am întâlnit și multilateral cu el. La Wine and Street Food Festival. Apoi am avut întâlniri bilaterale cu Feteasca Neagră, cu Pinot Noir, cu Shiraz, cu Merlot, cu Cabernet Sauvignon, cu Busuioacă de Bohotin, cu Chardonnay, cu Fetească Regală. Cu unele dintre ele am avut și întâlniri multilaterale.

De asemenea, am avut întâlniri multilaterale și bilaterale cu ceaunele din Parcul Central București, de lângă Arena Națională. La Festivalul Ceaunelor am avut întâlniri bilaterale cu Fasolița, cu Alivanca Moldovenească, cu Plăcinte în Brâu (asta a fost multilaterală), cu Drob de Miel (celebrul aristocrat de Transilvania), cu Sarmale (bineînțeles, a fost o întâlnire multilaterală), cu Varza Călită.

Bilateral m-am întâlnit cu Florin Ungureanu, reprezentantul Cartier la București. Dar m-am întâlnit și multilateral cu el. Apoi eu am plecat bilateral cu Angela Brașoveanu. Iar Florin Ungureanu a rămas într-o intersecție bucureșteană la o nouă întâlnire multilaterală:

Evenimentul cheie, Wine and Street Food Festival, București din 27-29 septembrie 2019, l-a constituit discursul rostit de către Angela Brașoveanu de la tribuna Palatului Parlamentului din România, mă rog, într-un spațiu mai puțin bilateral, mai puțin multilateral, era mai lateral, dar central, în cadrul căruia a mulțumit pentru Premiul de Excelență pentru albumul Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin, apărut în trei ediții a câte 1000 de exemplare fiecare într-un singur an, a comunicat despre cele mai actuale aspecte ale vieții etnoculturale, gastronomice, oenologice, culturale, politice și sociale a Republicii Moldova. N-am reușit să fac poze. Eram bilateral pe scenă.

Consider această vizită drept una de succes în cadrul căreia ne-a reușit să promovăm interesele și aspirațiile Republicii Moldova pe arena internațională.

Iaca și am scris oficial. Și multilateral dezvoltat.

Comentarii(2)

    • Timerage

    • 5 ani în urmă

    Nu ați precizat dacă ați pornit spre casă… 🙂

    1. @Timerage: Uitat. Scuze. Ne-am întors multilateral și am ajuns bilateral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors