Blog

Un proaspăt sergent a încercat două săptămâni să fie atent și înțelegător cu subalternii săi. Să nu fie ca sergentul lui. După două săptămâni proaspătul sergent aproape că era nevoit să spele el latrina în locul subalternilor săi. Acel sergent bleg eram eu.

După două săptămâni mi-am dat seama că soldații înțeleg respectul un pic distorsionat. Foarte repede au înțeles respectul prin „Podiom! Otboi, blea! Podiom!”, „Upal, blea! Odjalsea!” Și tot așa imperial până la „nadeti OZK! Begooom, maarș, suki!” Am fost un sergent respectat.

Pe 8 iunie 2019 actuala majoritate a declarat Republica Moldova stat capturat. Au trecut mult mai bine de două săptămâni. S-a vorbit la tribuna Parlamentului, a vorbit premierul, a vorbit președintele, a vorbit vicepremierul, a vorbit ambasadorul Hogan, au vorbit oficialitățile europene despre reformarea sistemului procurorilor & judecătorilor. Și intrarea lor sub dictatura legii. Sfidarea procurorilor și judecătorilor prin deciziile de ieri e exact ca în cazul acelui sergent bleg din primele două săptămâni. La spălat latrina. Asta au făcut procurorii & judecătorii. V-au trimis la spălat latrina. Dacă voi ziceți că e murdară, atunci spălați-o voi. Ei vă vor privi. Cu ochii lor mici-mici.

Iar parlamentarii care vor legal în vacanță, din 1 august, ar trebui să intre pe 2 august în parlament, în ședință extraordinară, ca și concavul papal în alegerea noului papă, să fie încuiați acolo până nu vedem fum pe geam. Avem soluția! Altfel de ce mai declari stat capturat, dacă instituțiile care au capturat statul își fac de cap cum vor. Când vor. Și cu cine vor.

După vacanța din iunie-iulie, în august sau septembrie, deputatul Vlad Plahotniuc poate veni la Chișinău. Ca să câștige un proces în instanță.

Latrina e plină. Murdară. Și pute. Tare. Iar noi suntem în plină vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors