Blog

Dacă Nicolae Dabija era Constantin Cheianu, atunci romanul său „Tema pentru acasă” se numea „Dragoste & Gulag”. Romanul a fost scris în toamna – iarna lui 2009.
Dacă Constantin Cheianu era Nicolae Dabija, atunci romanul său „Sex & Perestroika” se numea „Țara viselor noastre”. Romanul a fost scris în toamna – iarna lui 2009.
Dar Dabija nu e Cheianu, iar Cheianu nu e Dabija.
Dacă dragoste nu e, atunci nici sex nu e. Dacă sex nu e, atunci nici dragoste nu e. Dacă nu era gulag, atunci nici perestroikă nu era. Dacă nu era perestroika, atunci nici gulag nu era.
Dar așa le avem pe toate: și dragoste, și sex, și gulag, și perestroikă, și Cheianu, și Dabija. Este și Marcela Bezviconi. Este și Maria Răzeșu.
Sunt cele mai citite cărți ale Basarabiei de la 2010.

Comentarii(4)

  1. sper să dau şi eu cu ochiul prin acestea. am dorit să procur cartea dlui cheianu dar după ce am văzut un video cu el şi încă un deştept ca el (actor) cum cântau înjurândul pe pavel turcu pe jurnaltv – am renunţat la idee.

    1. @moldoveanul: Voia boierului.

  2. la ce preţ sunt acestea la dvs pentru că în lista de preţuri nu sunt?

    1. @Moldoveanul: Cheianu e la 71 de lei. Este la „Cartier Popular”. Iar romanul lui Dabija era 90. Și nu e în lista cărților Cartier. A apărut la o altă editură. Dar în Librăriile Cartier sunt cărți de la toate editurile bune din România și Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors