Blog

Atunci când în politica noastră adevărul, pe de o parte, îl spune în română un killer ratat, iar alt adevăr, pe de altă parte, e spus în rusă de un bancher negru, eufemistic vorbind, și mult, noi rămânem cu un damf, împrospătat cu usturoi, de la trecerea prin față a elitelor politice, care se parfumează cu Giorgio Armani.

Din respect față de cei care au mai rămas aici, mai cred în cuvânt, mai cred într-o societate onestă și pentru a ușura pe cât putem noi aceste cumplite vremi, azi, în Librăriile Cartier, tăiem prețul pe juma. Pentru cărțile Cartier. Avem scriitori mari, texte frumoase și cei mai buni ilustratori de pe piața de carte românească. Avem cărți pentru copiii Dvs ca să-i creștem frumoși și liberi, avem cărți pentru Dvs, ca să vă simțiți liniștiți măcar în fața cărților. Nu vă putem vinde fericire, dar aleanul e și el la mare preț.
Am rezolvat problema cozilor. Chiar dacă în anii precedenți v-a plăcut să stați la coadă.
Suntem deschiși până seara târziu (21.00).

Comentarii(3)

  • Marius

  • 7 ani în urmă

  Fain. Veneam si eu, dar sunt departe. Sper multi altii sa aiba bucuria cumparaturilor de carte buna.

  1. @Marius: Am simțit lipsa.

  • Nic Arsa

  • 7 ani în urmă

  @ Gheorghe Erizanu — De data aceasta nu voi mai fi atât de departe, precum este Marius, de exemplu. De aceea … întreb. Veți mai avea și alte momente, “în aceste cumplite vremi”, în care ne veți face ca să ne simțim “liniștiți măcar în fața cărților”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mai multe rezultate...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors